Draag je dasje bij aan een mooiere wereld

Ik vind dat er erg veel saaie dassen in de omloop zijn. Daar mag wel eens verandering in komen. Daarom ontwierp ik deze unieke dassen zodat we de mannen op het kerstfeest met een ludieke das rond hun hoofd kunnen zien dansen ;-)

IMG_0179.JPG

Die das is niet alleen ludiek, maar ook duurzaam en uniek.

Ik heb een partnerschap met Contrado, een Londens bedrijf dat mijn kerstpatroon op een duurzame manier afdrukt. Ze gebruiken Europese stoffen en inkten op waterbasis en er wordt geen druppel water verbruikt tijdens het drukproces! Vervolgens wordt het bedrukte satijn daar zorgvuldig met de hand omgetoverd tot een uniek en duurzaam plastronneke

Je draagt dankzij deze dassen bij tot een mooiere wereld en je hoeft je geen zorgen te maken dat de ontvanger het al heeft.

 

PS. Als je de das voor 20 december bestelt, is hij nog voor de feestdagen bij jou!