Gratis desktop kalender december 2017

December is al eventjes begonnen, maar ik deel toch nog graag deze gratis desktop kalender. Voor dit patroon liet ik me inspireren door Kerstmis. Hopelijk beleef jij evenveel plezier aan je nieuwe bureaubladachtergrond als ik aan het ontwerpen ervan!

IMG_0166.JPG
 

Download je wallpaper hier

Desktop 1920x1080

Desktop 2560x1440

iPad Pro 2048x2732

iPhone 6/7  750x1334

iPhone 6/7 Plus 1242x2208

Vind je het juiste formaat voor jouw computer of toestel hier niet terug?

Laat het me weten en ik zorg dat het er volgende maand wel bij zit. 

Weet je niet welke resolutie je scherm heeft?

Whatismyscreenresolution.com vertelt het je!

 

Beschikbare producten

 

PS. Alle ontwerpen, illustraties, patronen en afbeeldingen in deze blog zijn © Tine Versleegers. Voel je vrij om ze voor persoonlijk gebruik te downloaden, maar je mag ze op geen enkele manier reproduceren, hergebruiken of verder verkopen. Ik zou het super vinden als je mijn ontwerpen op jouw blog deelt, maar verwijs je volgers alsjeblieft naar mijn website om de bestanden te downloaden.