Creëer thuis een tropisch hoekje om in weg te dromen!

 1/ Ronde bamboe spiegel 30cm  (Maisons du Monde) // 2/ Ronde bamboe spiegel 60cm (Maisons du Monde) // 3/ Spiegel van gevlochten rotan (Maisons du Monde) // 4/ Groen plastic bananenblad (Maisons du Monde) // 5/ Terracotta vaas met wit motief (Maisons du Monde) // 6/ Blauwe katoenen sprei met franjes (Maisons du Monde) // 7/ Hangstoel van gevlochten wilgentenen met wit kussen (Maisons du Monde) // 8/ Groen designer kussen "tropical palms" (Tine Versleegers) // 9/ Slinger met gouden belletjes en schelpjes (Sissy-Boy) // 10/ Donkergroene macrame wandhanger (Sissy-Boy) // 11/ Verguld beeld zeepaardje (Maisons du Monde) // 12/ Botanische kurken onderzetters (Mamzel)

1/ Ronde bamboe spiegel 30cm (Maisons du Monde) // 2/ Ronde bamboe spiegel 60cm (Maisons du Monde) // 3/ Spiegel van gevlochten rotan (Maisons du Monde) // 4/ Groen plastic bananenblad (Maisons du Monde) // 5/ Terracotta vaas met wit motief (Maisons du Monde) // 6/ Blauwe katoenen sprei met franjes (Maisons du Monde) // 7/ Hangstoel van gevlochten wilgentenen met wit kussen (Maisons du Monde) // 8/ Groen designer kussen "tropical palms" (Tine Versleegers) // 9/ Slinger met gouden belletjes en schelpjes (Sissy-Boy) // 10/ Donkergroene macrame wandhanger (Sissy-Boy) // 11/ Verguld beeld zeepaardje (Maisons du Monde) // 12/ Botanische kurken onderzetters (Mamzel)

 

Na het ontwerpen van mijn tropical palms designer kussen, begon ik al helemaal weg te dromen van een plekje waar je een exotische vakantie in je huiskamer brengt. In dit droomplekje zou ik een rotan hangstoel ophangen met hierin katoenen kussens en een sprei om knus onder te kunnen lezen. Verder denk ik nog aan bijpassende decoratieve items zoals een macrame, spiegels die aan de zon doen denken, kurken onderleggers met een palm-print om je cocktail op te laten rusten. En... Een gouden zeepaardje, gewoon omdat die leuk zijn!

Zegt je zo'n tropisch hoekje ook wel wat? Je kan alvast beginnen met dit mooie kussen met botanische print. Je kan het kopen in mijn webshop.

 
 
 

Misschien lees je dit ook graag: