In de pers: Jonge Wolven (het Belang van Limburg)

 Artikel over dessinontwerpster Tine Versleegers die patronen op maat maakt vanuit haar studio in de C-Mine Crib. Verschenen in de rubriek "jonge wolven" van Het Belang van Limburg op 6 maart 2018.
 

Hoera! Ik ben fier dat ik vandaag in de krant sta met mijn onderneming! Op dinsdag zet Het Belang van Limburg een startende ondernemer in de kijker met hun rubriek "jonge wolven". Ik ben heel enthousiast dat ik hier ook een plekje tussen kreeg. Wil je het artikel lezen? Dat vind je in het Belang van 6 maart 2018 of op de foto hieronder"(klik om te vergroten)!

 
 

O ja, die eerste collectie patronen heet Northern Safari en die kan je hier bekijken. Hieronder alvast wat previews van die prints.

 
 
 

Benieuwd naar meer? Snuffel dan eens rond in mijn hele Northern Safari collectie!