Must-have boek voor en over eigenwijze en straffe madammen!

 Dit is echt een aanrader voor straffe en eigenwijze madammen die graag lezen! Een cadeautje voor jezelf of voor de vrouw in je leven?
 

In "Bad girls throughout history" beschrijft en illustreert Ann Shen de geschiedenis van straffe madammen doorheen de geschiedenis. Een herinnering om je stoute schoenen aan te trekken, een leuke manier om onbekende geschiedenisweetjes te ontdekken en mooie illustraties maken van dit boek echt een must-read voor straffe en eigenwijze madammen!

Ik ontdekte het boek in een museumwinkel in Stockholm, maar liet het links liggen omdat Zweeds me nog net iets te moeilijk is. Gelukkig vond ik het in de Engelse (originele) versie op Bol.com!

De coole, kleurrijke portretten met gevatte handgeschreven citaten in combinatie met to-the-point omschrijvingen van vrouwen die regels doorbraken om een positieve verandering in de wereld te brengen, maken van dit boek echt een pareltje!

Veel leesplezier!