Zo verpak en verzend ik originele aquarels

 Hoe geraakt een origineel artwork veilig bij mij thuis met de post?
 

Hoe geraakt die aquarel veilig bij mij thuis met de post? Gaat het niet scheuren, plooien of nat worden?

Om zulke fiasco's te voorkomen, besteed ik er veel zorg aan het verpakken en verzenden van mijn kunstwerken. Eerst en vooral snijd ik een zuurvrij karton op maat van de aquarel, voor extra stevigheid. Vervolgens steek ik de aquarel en het rugkarton in een zuurvrij hoesje en plak het dicht. Zo bescherm ik het tegen verkleuringen en waterschade. Tot slot verpak ik alles het in een kartonnen envelop om te voorkomen dat het geplooid wordt en gaat het op de post.

Onderstaande en andere aquarellen van bloemen met een verhaal vind je in mijn webshop.

 
 Een rugkarton snijden om de aquarel stevig te verpakken.
 Zo verpak ik aquarels zuurvrij.
 

Koop deze (en andere) bloemen met een verhaal hier.