Nieuw: een notitieboek met mixed media geïnspireerd door tasseography

 

Dit ontwerp maakte ik voor "MATS Assignment Bootcamp 2018" door de fantastische art agent Lilla Rogers. De opdracht voor februari was het ontwerpen van de cover van een notitieboek, geïnspireerd door "tasseography" oftewel de kunst van het lezen van theeblaadjes. 

Na een onderzoeksfase over de tasseographie-symboliek en theekopjes, maakte ik dit mooie kopje. Het is volledig met de hand gemaakt, met verschillende soorten verven, potloden en markers. Een echte ontdekkingstocht en heel fijne opdracht! Ik beleefde zo veel plezier tijdens het creëren van dit ontwerp, dat ik besloot om het ook daadwerkelijk te maken! Ik ben dan ook fier dat je het hier kan verkrijgen!

PS. Wil je als eerste op de hoogte blijven van mijn nieuwe ontwerpen en creaties? Schrijf je dan in op mijn mailinglijst en ik hou je als eerste op de hoogte!